Komuniteti Aktiv

Ndërvepro në lojra shumëfishuese dhe në sajt


Të Gjitha Platformat Të Bashkuara

Shijo një përvojë loje me platforma


Lojë E Lirë.

Pa klikbait, vetëm lojë porno falas.

Loja Pornografike Me Bashkëjetesë Është Një Nga Lojrat Më Të Mira.

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Eksploro bekimin seksual në Lojën E Bashkëjetesës

Pas 5 vjetësh zhvillimi aktiv, Studiot E Garliçouse janë krenarë të paraqesin Lojën E Bashkëjetesës! Ne kemi krijuar atë që ne besojmë të jetë cilësia më e lartë, loja më interaktive pornografike aktualisht e disponueshme në treg dhe çfarë është më shumë, ju mund ta luani atë tani krejtësisht pa pagesë! Loja e bashkëjetesës është një titull freemium që nuk kërkon absolutisht asnjë pagesë me qëllim që të luajë – edhe për të përfunduar! Ne vetëm ofrojmë disa mjete bonus, disa kërkime anësore dhe të palakmuara që ju mund të dëshironi të provoni si një mënyrë për të kontribuar për projektin., Përveç qasjes së lirë, mund të luani lojën tonë menjëherë nëpërmjet shfletuesit tuaj, ose ME NJË PC ose me pajisje të lëvizshme. Mbështetja është siguruar për Kromin, Firefox, Safari, Opera dhe Skaj, për aq kohë sa të kesh një nga këto, nuk duhet të kesh absolutisht probleme me drejtimin e Lojës Së Bashkëjetesës! Nuk ka pasur kurrë një kohë më të mirë për të qenë i përfshirë në hapësirën e lojrave të rritur dhe në emër të të gjithë studios sonë, do të doja t'ju falënderoja që erdhët sot dhe të provonit lojën tonë të mrekullueshme. Do të bësh shumë qejf brenda dhe ka shumë mundësi që edhe ti të eksitohesh. Nuk na beson?, E pra, pse nuk e ngarkoni lirimin tonë dhe të shohim se sa mirë ju bëni!

Loja fillon në Lojën E Bashkëjetesës

Një nga aspektet qendrore përcaktuese të lirimit tonë është këmbëngulja për lojë të mirë. Çfarë mund të jetë më e kënaqshme se të kesh një lojë që do të doje ta luaje edhe po të mos ishte e lidhur me të rriturit? Natyrisht, shtimi i temave pornografike për lirimin tonë do të thotë se është shumë më e kënaqshme për të luajtur! Tani, ka më shumë se 200,000 fjalë dialogu të ndarë përmes një numri të madh Npc me të cilat mund të angazhohesh dhe të ndërtosh marrëdhënie. Vini re se pothuajse Të gjitha Npc-të që ju vijnë në të mund të kenë qëndrime të ndryshme dhe preferenca kur vjen puna te ajo që ata e gjejnë të mirë dhe të keqe., Disa vajza pëlqejnë djemtë e këqinj – të tjerët preferojnë matufët. Varet nga ju të vendosni se si doni të luani lojën dhe të tërhiqni të gjithë përreth jush. Ju gjithashtu mund të personalizoni plotësisht karakterin tuaj për t'i bërë ata rrobaqepës të bërë në specifikimet tuaja. Shko në palestër, studio në biblotekë, puno në një bar ose shko për ecje në natyrë-ata të gjithë do të modifikojnë karakteristikat tuaja dhe të ndryshojnë se kush je si një person., Do të gjesh afër 100 femra të ndryshme në të gjithë eksperiencën tënde të lojës me të cilat mund të kesh marrëdhënie romantike dhe seksuale, kjo është shumë seks dhe secili prej tyre sprite për t'i bërë gjërat më të mira!

Përvojë e avancuar stimulimi i seksit

Një tipar i mrekullueshëm dhe disi unik i Lojës Së Bashkëekzistencës është motori ynë seksor: lehtësisht më i miri në treg siç qëndrojnë gjërat tani. Kur ju përfundimisht të përfshiheni seksualisht me një anëtar të seksit të kundërt, ju do të hyni në atë që ne e quajmë Seksimzone – një parajsë plotësisht e kontrollueshme erotike që ju jep nivele të tepruara kontrolli mbi atë që ndodh dhe se si ndodh saktësisht. Për të filluar me, pothuajse të gjitha vendet ku ju gjeni një partner do të ketë 5 deri në 10 vende të ndryshme në atë zonë të veçantë për të marrë pjesë në veprimtaritë seksuale., Këto gjithashtu kanë edhe disa pozicione të lidhura me to, kështu që keni shumë hapësirë për të luajtur para se të ndodhë ndonjë penetrim. Kontrollet e tua seksuale të japin aftësinë për të diktuar ritmin, thellësinë dhe intensitetin e marrëdhënieve seksuale. Natyrisht, të tre vrimat në çdo bashkëshorte femër që ju kaloni janë të arritshme, por disa zonja do të kenë nevojë të ngroheni së pari para se të ju lejojnë të hyni në vende të ndryshme. Për shumicën e grave, kjo është neveri për anale, por disa vajza në fakt të lënë të fillosh atje dhe të punosh në gojore dhe në seks me femra., Ne kemi gjithashtu një tipar vrasës cumshot që ju keni për të parë për të besuar – kjo do të ju hedh në erë mendjen (si dhe të ju ndihmojë në fryrjen e ngarkesës tuaj!).

Vendimet e tua kanë rëndësi.

Nëse ke ndjerë ndonjëherë si zgjedhjet e tua në një lojë nuk kanë rëndësi, ka mundësi që të provosh lirimin tonë. Të gjitha zgjedhjet tuaja do të ndikojnë Në Npc të ndryshme, nga humbjet e vogla në besim nëpërmjet përmirësimeve të mëdha në tërheqje. Mund të luash Lojën E Bashkëjetesës si djalë i keq ose me dy këpucë të mira: zgjedhja varet nga ti. Kemi gjithashtu disa metoda të ndryshme për të ndikuar në tipet specifike të 'të mirës' dhe 'të keqe', gjë që do të ndikojë përsëri në atë që ju mund të bëni, vendndodhje ju mund të vizitoni dhe kështu me radhë., Kjo natyrisht shton një nivel të vlerës së ripajimit të Lojës Së Bashkëjetesës, të cilën ne mendojmë se njerëzit do ta duan. Në fakt, statistikat tona tregojnë se për ata njerëz që luajnë lojën tonë për më shumë se 3 orë, rreth 80% e tyre kanë filluar së paku një herë. Ti ke gjithashtu aftësinë për të ruajtur përparimin tuaj në vende të ndryshme për të eksploruar rrugë të tjera. Është një sistem kompleks (nëse ne e themi vetë) por ju do ta varni atë një herë brenda!

Modaliteti

Me qëllim që të nxisë një komunitet me zhvillues aktivë dhe dizajnues të modeve doganore, Loja E Bashkëjetesës ka shtuar një numër mjetesh për të ndihmuar në procesin e redaktimit të lojës sonë. Ndërsa është e mbushur tërësisht në internet, kemi një suitë plot me mjete dhe redaktorë për t'ju ndihmuar në detyrën tuaj për ta bërë lojën saktësisht si e doni. Shumica e modeleve doganore janë për ndryshimin e Npc-së, por gjithashtu kemi parë njerëz që projektojnë 'mënyrë të lehtë' lëshon ' që menjëherë të gjitha statistikat e tua, që të përqëndrohesh në elementet erotike dhe të bësh seks në lojë., Për sa na përket neve, çdo modifikim do të rezultojë në arritjet e paafta. Serveri ynë I Përçarjes ka gjithashtu 3 zhvillues miqësorë nga ekipi për të ndihmuar me çdo kërkesë kodimi dhe si – është një komunitet për një lojë të vogël pornoje! Loja e bashkëjetesës ka gjithashtu një forum aktiv përdoruesish me mbi 15,000 poste dhe rreth 200 që po shtohet çdo ditë. Gjërat janë gjallë dhe po shkelmojnë brenda, kjo është e sigurt!

Luaj Falas Tani